DÜZCE / MERKEZ - Rıza Malatyalı Ortaokulu

Ekm

Kıbrıs Savaşı Gazisi Bahattin Çelik savaş esnasında yaşadıklarını anlatmak üzere Cumhuriyetin 100.yılını kutladığımız 29 Ekim haftasında okulumuza gelip söyleşide bulunmuştur.

Söyleşiden sonra Gazimiz kendi yazığı Son Zafer adlı kitabını imzalayarak takdim etti.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı hazırlıklarımız tüm hızıyla devam etmektedir.

Hafta boyunca her gün etkinliklerimiz sürüyor.

Pazartesi günü sınıflarımız süslendi.

Salı günü Atatürkün sevdiği şarkılar eşliğinde "Atatürk ve Cumhuriyet" sergimiz yapıldı.

Çarşamba günü Atatürk konulu film izletildi.

Perşembe günü Çanakkale Müze Otobüsü ziyareti gerçekleştirildi.

Ekm

•Kod Haftası, erken yaşlardan itibaren çocukların kodlama becerisini desteklemek için başlatılmıştır. •2012 yılında başlayan Kod Haftası’na Bakanlığımız 2018 yılından itibaren aktif katılım göstermektedir.
Bilgi işlemsel düşünmeyi, kodlamayı ve teknolojiye yönelik aktiviteleri teşvik etmeyi amaçlayarak bizde Rıza Malatyalı Ortaokulu olarak kod haftasına katıldık. Katılım sağlayan öğrencilerimize Katılım Belgelerini verdik.

Ekm

Eğitim Bilişim Ağı (EBA) portalının kullanımı konusunda Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Merve KARKA tarafından velilerimize tanıtım ve bilgilendirme toplantısı yapılmıştır.